23948sdkhjf

Store forventninger til Schneider-opkøb

Energispecialisten Schneider Electrics køb af Invensys, der står bag løsninger til energistyring, automation og software til real time-styring og overvågning, følges af store forventninger i Danmark.
I januar gennemførte Schneider Electric et globalt opkøb af britiske Invensys, der står bag en række stærke brands inden for automation, energistyring og software til real time-styring og overvågning i bl.a. procesindustrien.

Siden opkøbet har Schneider Electric Danmark budt 15 medarbejdere velkommen fra Invensys i Danmark. I Danmark er det Wonderware Scandinavia - en avanceret software-platform til styring og overvågning - med kontor i Herlev, som fylder mest i forhold til Invensys aktiviteter. Wonderware-løsningerne passer godt til Schneider Electrics globale strategi, og opkøbet skaber glæde i den danske organisation, lyder det i en pressemeddelelse fra energispecialisten.

- Vi er meget glade for at byde Invensys velkommen i Schneider Electric-familien, og i Danmark ser vi meget frem til at få skabt et godt samarbejde og udnytte hinandens styrker til at skabe de bedste løsninger for vores samarbejdspartnere. Her i landet har Wonderware Scandinavia en velfungerende salgsorganisation, som kommer med nogle spændende løsninger, der passer godt sammen med store dele af vores nuværende portefølje og fremtidige strategi, siger Thomas Träger, CEO i Schneider Electric Danmark.

Til februar flytter de danske Invensys-medarbejdere med resten af Schneider Electric ind i et nyt, energirigtigt hovedkvarter i Ballerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079