23948sdkhjf

Bravida på museum

Alle de tekniske installationer på den omfattende, 60 millioner kroner dyre renovering af keramikmuseet på Grimmerhus i Middelfart er lagt i hænderne på Bravida Danmarks folk.
Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus, gennemgår for øjeblikket en markant modernisering, der skal medvirke til at sikre museet en position som en unik institution for dansk og international keramisk kunsthåndværk.

Læs også: 2.500 m² museumsprojekt i gang i Middelfart

Moderniseringen, der finansieres af en række fonde og Realdania, har en samlet værdi af 60 millioner kroner og omfatter en renovering af de eksisterende bygninger samt en udvidelse med en 1.500 m² ny fløj og underjordiske magasiner.

KNX giver nye muligheder
Bravida Danmark har vundet den samlede tekniske entreprise, der omfatter el, elevatorer, VVS, godslift, ventilation, bygningsautomation, adgangskontrol, videoovervågning, brandalarmering og tyverialarmer. Det oplyser Bravida på sin hjemmeside.

Som led i entreprisen installerer Bravida ny avanceret teknologi i de gamle fredede bygninger. Blandt andet om KNX styring af belysningsanlægget, så museets medarbejdere selv kan lægge de lysscenarier, som de ønsker i forbindelse med forskellige udstillinger.

Installationsarbejdet blev indledt i april måned, og opgaven forventes afsluttet i andet kvartal 2015. Undervejs vil der være beskæftiget seks til otte medarbejdere fra Bravida Danmark på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097