23948sdkhjf

Frisk luft til store beslutninger

Caverion har netop leveret to ventilationsanlæg med en ydelse på 4.000 m3/h til Udenrigsministeriets bygninger i København.
De ansatte i Udenrigsministeriet kan nu arbejde i et bedre indeklima efter, at Caverion har leveret to nye, energibesparende ventilationsanlæg med en ydelse på 4.000 m3/h. til ministeriet. Det fremgår af Caverions hjemmeside.

Efter lang tids forberedelse har Caverions klimaafdeling fået de to nye ventilationsanlæg hejst ind på loftet af Udenrigsministeriet, og fjernet de tidligere anlæg. Processen betød, at der blev lavet hul i taget, hvorfra det gamle anlæg blev fjernet, og de nye anlæg kunne hejses ned med hjælp fra en BMS kran.

Ministeren må ikke forstyrres
Brian Heitmann, FM manager hos Caverion fortæller:

- Det har været en spændende opgave for os. Efter modtagelsen af ordren har jeg afholdt opstartsmøde med alle involverede parter, så vi var klar over, hvem der skulle lave hvad, og hvornår anlægget stod klar fra leverandøren. Vi har løst opgaven på tværs af afdelingerne i Caverion, og tiden blev udnyttes optimalt, idet det gamle anlæg blev demonteret og hejst ned af en omkostningskrævende kran. Udenrigsministeriets sikkerhedsafdeling skulle orienteres, og det samme skulle Bygningsstyrelsen.

Forud for projektet var der også brugt en del tid på planlægning for ikke at forstyrre landets udenrigsminister. Det lykkedes, og Martin Lidegaard fik arbejdsro. Nu kan ministeren og de øvrige ansatte i Udenrigsministeriet nyde den friske luft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093