23948sdkhjf

Tømrermester klar med nyt firma

Brian Kej har forladt firmaet Pyro3, som han selv var med til at etablere. I stedet har han startet eget tømrerfirma i Nørre Broby med seks tømrer.
Det skriver Ugeavisen Faaborg.

Tømrermester Brian Kej har valgt at starte sit eget tømrerfirma på Industrivej 4 i Nørre Broby efter at have forladt firmaet Pyro3. Han var ellers selv med til at starte firmaet i kølvandet på den tidligere arbejdsgiver Arne Brunholm A/S’ konkurs i 2011.

Ønsket om at have det fulde fokus på tømrerarbejdet og selv bestemme var årsagen til, at Brian Kej startede for sig selv. Til avisen understreger han, at at samarbejde med de øvrige partnere i Pyro3 var godt.

Vil bevare overblikket
Tømrerfirmaet har i dag seks tømrer ansat. Tre er fulgt med fra Pyro3 og tre er nye ansigter. Bemandingen er dog ikke altid nok til at klare de mange opgaver:

- Vi har travlt, faktisk er der flere opgaver, end vi kan nå, så jeg låner af og til lidt arbejdskraft hos mindre tømrermestre. Det fungerer godt, siger Brian Kej til Ugeavisen Faaborg.

Etableringen af tømrerfirmaet markeres fredag med en reception - selvom firmaet officielt har været i gang siden den 1. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079