23948sdkhjf

Totalentreprise med stram deadline

Give-virksomheden KT Erhvervsbyg skal opføre knap 6.000 m² produktionshal for Welcon. Der er tale om en ordre til et tocifret millionbeløb, hvor tiden er en afgørende faktor.
Der er udsigt til 10-15 nye lokale arbejdspladser, når KT Erhvervsbyg A/S og underleverandører i den nærmeste fremtid tager hul på byggeriet af en 5.880 m² stor produktionshal til overfladebehandling af vindmølletårne for Welcon A/S.

De indledende jordarbejder gik i gang lige før sommerferien, og KT Erhvervsbyg har travlt. Byggeriets færdiggørelse er fremrykket fra marts til januar, og det store tidspres gør opgaven til lidt af et prestigeprojekt for partnerne Chresten M. Petersen, Per Henriksen og Kurt Therkildsen. KT Erhvervsbyg har som entreprenør været med igennem hele processen, som startede op to år siden, og virksomheden har slået de første streger på de tegninger, der nu realiseres.

- Det har stor betydning for os som entreprenør, at vi har været med til at udvikle projektet helt fra start af og dermed været Welcons medspiller gennem hele byggeprocessen. Det gør, at vi kan agere hurtigt og fleksibelt og levere kvalitet trods en udfordrende byggehastighed. Welcon er en stor spiller, og vi glæder os til at levere et byggeri i storformat – og endda på rekordtid, siger Kurt Therkildsen.

KT Erhvervsbyg er specialiseret i totalentrepriser til industri- detail- og domicilbyggeri. Virksomheden har domicil i Give og beskæftiger 10 medarbejdere. En anden lokal virksomhed – Give Stålspær A/S – har fået til opgave at levere stålkonstruktionerne til Welcons byggeri. Der er tale om opsvejste stålspær, kranbjælker og UNP-søjler – i alt 270 tons stål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094