23948sdkhjf

Maskinstation vokser på entreprenøropgaver

Opgaver som kloakering, jordarbejde og dræning udgør nu 20 procent af forretningen for Skamstrup Maskinstation, som derfor udvider maskinparken.
Skamstrup Maskinstation beskæftiger cirka 25 medarbejdere på sine landbrugsaktiviteter og ni medarbejdere på entreprenørdelen, og sidstnævnte område har været i vækst, siden krisen satte ind.

- Hen over kriseårene er vi vokset til det dobbelte. Specielt er vores entreprenørdel i de år gået fra nul til at udgøre omkring en femtedel af vores butik, siger indehaver Torben Kamp.

Derfor har han nu investeret i nye maskiner til primært entreprenørafdelingen, heriblandt en gravemaskine og fem læssere, alle af mærket Case og leveret af S.D. Kjærsgaard.

- Gravemaskinen skal primært anvendes i entreprenørafdelingen bl.a. til oprensning af grøfter og ved kloakarbejde i byområder. Det er den rigtigt velegnet til med sin korte svingradius, fortæller Torben Kamp og uddyber, at gravemaskinen er på stålbælter med gummibelægning, hvilket gør den velegnet til at køre på befæstede arealer uden at ødelægge belægningen.

Skamstrup Maskinstation udskifter desuden fem slidte læssemaskiner - også til helt nye og af mærket Case. Disse maskiner anvendes i entreprenørafdelingen til afrømning af muld, læsse i knuser og på lastbiler. I maskinstationen anvendes de udelukkende til ensilering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079