23948sdkhjf

Innovativ mursten vinder designkonkurrence

En multikantet mursten, der køler om sommeren og varmer om vinteren, har vundet konkurrencen ”Dressed in Clay” på Innosite.dk. Wienerberger, som står bag konkurrencen, vil nu sætte stenen i produktion.
Manon Otto, designer fra firmaet Snöscapes og bosiddende i Danmark, har vundet konkurrencen ” Dressed in Clay ” på Innosite.dk med en ny type mursten.

Stenen er udformet med en skæv og kantet forside for at reflektere sommersolen og opsuge varmen fra vintersolen.

- Jeg er uddannet til at bruge klimaforhold til at opfinde løsninger, der passer til et specifikt sted. I Montreal, hvor jeg studerede, før jeg kom til Danmark, var jeg allerede i gang med at udforske materialer, der udnytter de fordele, der er, ved de meget skiftende temperaturer mellem sommer og vinter. Klimaet ligner det skandinaviske, så min mursten er en fortsættelse af det arbejde, siger Manon Otto til Ingeniøren.

Innovationsplatformen Innosite.dk arrangerede konkurrencen på vegne af Wienerberger, som håber at kunne sætte stenen i produktion inden længe.

Læs mere på Innosite.dk

Link til originalartikel: http://ing.dk/artikel/multikantet-mursten-koeler-om-sommeren-og-varmer-om-vinteren-169961


[flash][align]center[/align][width]560[/width][height]315[/height][address]//www.youtube.com/v/n6s_AxxYoSw[/address][/flash]
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094