23948sdkhjf

Byggeri af 24 millioner nyt ridecenter sat i gang

I dag påbegynder murerfirmaet Henriksen og Madsen byggeriet af Løgstørs nye natur- og ridecenter.
Det skriver Lokaltindblik.dk.

Borgmester Knud Kristensen kunne lørdag eftermiddag tage det første spadestik til det nye store natur- og ridecenter i den sydlige udkant af Løgstør by. Efter planerne skal centret stå klar ved udgangen af maj måned næste år.

- Det bliver et topmoderne rideanlæg, hvor der er arbejdet rigtig mange spændende detaljer ind. Det bliver her, rideklubber fremover vil samle inspiration til om- og tilbygninger. Det bliver et pilotprojekt, og det første af sin art i Danmark. Vi er som klub super stolt over, det er lykkedes os at rejse de 24 millioner kroner, så drømmen kunne blive til virkelighed. Det bliver dejligt som by og kommune at være først med det nye. Samtidig er det med til at udvikle vores egn, som der bestemt også er brug for, siger bestyrelsesformand i Løgstør Rideklub, Allan Ritter Andersen, til lokalmediet.

Læs også: Nyt natur- og ridecenter gik til lokalt firma

Det er det lokale murerfirma Henriksen og Madsen A/S, der har vundet opgaven og allerede i dag mandag går firmaet i gang med at fælde beplantning på grunden, hvor centerbyggeriet skal opføres, skriver Nordjyske.

Bygge- og anlægsprojektet har et budget på 24 millioner kroner og realiseres med støtte fra Lokale og Anlægsfonden.

Link til originalartikel: http://lokaltindblik.dk/lokalnyheder/byg...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125