23948sdkhjf

Caverion udvider med VVS i Randers

Efter flere år med el-afdeling i Randers supplerer Caverion nu sit lokale servicecenter med en VVS-afdeling.
Samtidig med oprustningen på VVS-området, har Caverion før sommer flyttet servicecentret fra Messingvej til Nikkelvej 4.

- Den gamle adresse var ikke optimal. Blandt andet var den indrettet med stor lagerplads, som vi ikke havde brug for, fortæller afdelingsleder Rune Laursen og fortsætter:

Her på Nikkelvej har vi fået nogle lokaler, der passer til vores forretning, og som er et godt udgangspunkt for vores ambitioner om fortsat at vokse

VVS godt fra start
Hidtil har Randers-centret udelukkende arbejdet inden for el-området, hvor der er 16 medarbejdere. Strategien med den nye VVS-afdeling dækker to formål. Dels vil Caverion gerne have en større bid af det lokale marked, dels er det en styrke at have et servicecenter med flere fagområder.

Poul Bjerre Jensen er ansat som serviceleder og Rune Laursen ser frem til at få et ben mere i den lokale forretning.

- Vi er meget tilfredse med at have fået Poul ombord til at opbygge den nye afdeling. Han har erfaring fra opgaver i hele Østjylland og er virkelig en kapacitet inden for VVS-området. Den nye afdeling er kommet rigtig godt i gang, og vi er faktisk allerede på udkig efter endnu en VVS-montør, siger Rune Laursen.

Forretningsområder med potentiale
Rune Laursen lægger vægt på, at Poul Bjerre Jensen har gascertifikat og derfor må lave alt inden for installation og service af gas. Det er et område, som Caverion i Randers vil satse på.

- Her i Randers-afdelingen har vi kunder inden for alle områder, herunder den offentlige sektor, forskellige industrier, byggesektoren samt ejendomme af forskellig størrelse. Intet er for stort til os. Vi har jo hele Caverion-organisationen i ryggen og kan derfor også løfte selv meget store opgaver inden for anlæg og service, understreger Rune Laursen.

Solcelleanlæg er også et voksende forretningsområde for Caverion i Randers. Det startede med en nærmest eksplosiv interesse for solceller fra boligejerne, i dag kommer interessen fra erhvervskunder og servicecentret har løbende gang i projekter af denne type.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093