23948sdkhjf

BYG ’07 – Succes eller fiasko?

I sidste uge afholdte Messecenter Herning messen BYG ’07, og Building Supplys nyhedsredaktør lagde fredag vejen forbi den messe, der ifølge arrangørerne skulle byde på kvalitet og faglige oplevelser.
Fredag den 20. april 2007 besøgte Building Supply BYG ’07 i Herning. Fredag var sidste-dagen for den stort anlagte messe, der skulle byde på kvalitet og faglige oplevelser.

Arrangørerne havde forinden lovet at gå helt nye veje med denne messe og præsentere en messe, hvis lige der ikke tidligere er set i Danmark – og forventningerne var store: 25 – 30.000 besøgende skulle på fire dage gå gennem tælleapparaterne.

Virkeligheden kom til at se lidt anderledes ud. Til trods for det store opbud af udstillere i form af leverandører, organisationer og repræsentanter for det producerende led samt specialudstillingerne som "Vådrum – en designudfordring" og "Fremtidens hus VillAlive", lykkedes det ikke at trække helt så mange besøgende til messen.

Fredag formiddag var antallet af besøgende oppe på godt og vel 3.500 og håbet om, at man på sidste dagen ville nå op over blot 10.000 var forsvindende lille. Nyeste oplysninger fra messens arrangører melder om 4.690 besøgende på fire dage.

Rundt om i messehallerne var reaktionerne på det lille besøgstal meget forskellige. Building Supplys redaktør har talt med folk i to lejre: Dem, der syntes, at det var spild af tid og penge – og dem, der havde haft en travl messe med de helt rigtige besøgende.

I de næste dage kan du derfor i Building Supplys nyhedsbrev læse om udstillernes opfattelse af messer i almindelighed og BYG ’07 i almindelighed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096