23948sdkhjf

Nytænkning er nødvendigt for byggebranchen

Adm. direktør for Dansk Byggeri, Jens Klarskov foretog tirsdag den officielle åbning af BYG ´07 i Messecenter Herning – Det er første gang, at messen finder sted, og BYG ´07 har 161 udstillere heriblandt de absolut største og førende leverandører indenfor byggebranchen.
Kreative løsninger og intelligente bygningsdele er vejen frem
- Vores største udfordring lige nu er nytænkning. Vi skal være med i udviklingen af nye produkter, nye materialer, nyt design og intelligente bygningsdele. Derfor glæder det mig at se de mange tiltag her på messen blandt andet fremtidshuset villAlive. Jeg har aldrig tidligere set et rundt hus bygget i flytbare moduler, som var det legoklodser. Der er sjovt, skægt og anderledes. Det skæve runde og flytbare hus giver næsten en ny dimension til begrebet fast bolig, lød det begejstret fra adm. direktør i Dansk Byggeri Jens Klarskov under åbningen af BYG '07.

Imponeret over den høje kvalitet
- Jeg er virkelig imponeret over den høje faglige kvalitet på BYG '07. Det er ikke set før. Det er meget livligt, man kan se og røre produkterne, de bliver vist i kombination med andre materialer, og så er der masser af flotte demonstrationsvideoer. Der er virkelig noget at se på af høj faglig kvalitet, så jeg er meget tilfreds, lød det fra Jens Klarskov efter en rundtur på BYG '07.

Dansk byggeri i international klasse
På BYG '07 udstiller arkitektfirmaet 3xNielsen med deres internationale vinderprojekt – et nyt museumsbyggeri på havnefronten i Liverpool til 715 mio. kroner. Her kan besøgende se og opleve modeller og facadestykker fra byggeriet i England.

- Jeg glæder mig over at se danske arkitekter i stigende grad vinde internationale konkurrencer. Det er godt. Det er nemlig vigtigt, at byggeerhvervet i Danmark i stigende grad skal arbejde udenfor Danmarks grænser. Vi har en fantastisk aktivitet i byggebranchen lige nu. Vi er i den luksussituation, at vores største problem lige nu er manglen på håndværkere og ventetid på materialer. Trods travlhed i branchen er vi alligevel i stand til at følge med udviklingen, understregede Jens Klarskov.

Kilde: BYG '07 - www.byg07.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125