23948sdkhjf

Sanistål klar til stort lagerbyggeri i Taulov

Saniståls adm. direktør Christian B. Lund tager onsdag den 11. april 2007 - ikke første spade-stik - men første skovlfuld til det, der om et år skal være Saniståls nye 44.000 kvadratmeter store centrallager til stål.
Der har været travlhed bag kulisserne, siden Sanistål købte en 382.000 kvadratmeter stor grund i Taulov ved Fredericia i november sidste år. For når man skal bygge et 44.000 kvadratmeter stort “state-of-the-art” centrallager til stål, kræver det grundig forberedelse: Møder med medarbejdere, arkitekter, leverandører af ny teknologi og så videre.

Samtidig har selve grunden på Prinsessens Kvarter 1 – der, hvor jernbanelinjen krydser E45 – ligget næsten uberørt hen.

Men nu sker der noget:

Onsdag den 11. april midt på eftermiddagen bliver freden forstyrret af en stor gravemaskine. I den sidder Saniståls administrerende direktør, Christian B. Lund, og han vil tage – ikke det første spadestik, men den første store bid af det, der om mindre end et år er Saniståls 44.000 kvadratmeter store stållager.

- Det er et byggeri, vi har set frem til længe. Saniståls omsætning vokser så hurtigt, at vores regionale lagre er spændt til briste-punktet for at kunne servicere vores kunder, forklarer direktør Ole Graversen, Sanistål, og fortsætter:

- Netop stål fylder i sagens natur meget, og med et moderne automatiseret lager vil vi været i stand til at opbevare og ekspedere varerne langt mere optimalt, samtidig med at vi i endnu højere grad end i dag vil kunne tilgodese vores kunders individuelle ønsker omkring levering.

Fredericia Kommune vil være til stede i skikkelse af bl.a. borgmester Uffe Steiner-Jensen og kommunaldirektør Søren Adsersen, og efter den uhøjtidelige ‘første skovlfuld’ er Sanistål vært ved lidt godt til ganen og maven.

Kilde: Sanistål - www.sanistaal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094