23948sdkhjf

Stor vækst i Sanistål

2006 har været et godt år for Sanistål. Det høje aktivitetsniveau inden for byggebranchen og industrien har haft en særdeles positiv indflydelse, men årsagen til væksten skal også findes internt i organisationen, hvor en strategi fra 2001 er gennemført med stor succes.
2006 har været et år præget af vækst for Sanistål. Højkonjunkturen og det fortsat høje aktivitetsniveau i byggebranchen og industrien har haft positiv indflydelse på Saniståls vækst.

Nettoomsætningen er steget fra 3.919 mio. kr. til 4.819 mio. kr., og årets resultat før skat er øget fra 162 mio. kr. til godt 214 mio. kr. Sanistål har igen i 2006 formået at tage markedsandele.

Intern strategi en succes
En væsentlig del af forklaringen på Saniståls fortsatte vækst skal findes internt i organisationen. Arbejdet med den fælles strategi, der blev påbegyndt i 2001, er lykkedes, og strategien er i dag solidt forankret i hele organisationen.

Også for Saniståls dattervirksomheder har det været et positivt år, og særligt Sanistål Letland har kunnet notere en markant fremgang.

Nye ansigter i bestyrelsen
Som et led i Saniståls vækststrategi forventes bestyrelsen at blive styrket yderligere, idet der er indgået aftale med koncerndirektør Ole Steen Andersen, Danfoss, og tidligere administrerende direktør i Grundfos, Jens Jørgen Madsen, om at stille op til valg til bestyrelsen på den ordinære generalforsamling den 21. april 2007.

Forventninger til 2007
For 2007 forventer Sanistål stabile stålpriser og fortsat høj efterspørgsel fra byggeri og industri. Omsætningen forventes at gå 25 pct. frem som følge af fortsat vækst og tilkøb af Carl F A/S. Resultatet før skat ventes at komme til at ligge i niveauet 220 – 240 mio.kr.

Som følge af etablering af centrallager i Billund og nybygning af centrallager for stål i Taulov forventes et højt investeringsniveau på mellem 300-350 mio.kr.

Kilde: Årsrapport for 2006 / http://www.sanistaal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094