23948sdkhjf

Store forventninger til BYG ’07

På messen BYG ’07 i Herning kan de besøgende besøge de store byggevare-leverandører; de store leverandører af professionelt el-værktøj og fremtiden hus, villAlive.
På BYG ’07 messen i april måned i Messecenter Herning er det muligt at møde en lang række af de største byggevareleverandører, leverandører af professionelt el-værktøj. Udover dette kan man blandt andet opleve en helt ny gulvserie fra Junckers; der vil være fokus på det digitale byggeri og fremtidens hus villAlive vil stå færdigt.

Fremtidsboligen villAlive består af fire ellipseformede rummoduler og er oprindeligt bygget helt i træ, men 18 firmaer er nu klar til at forsyne villaen med deres fremtidsløsninger inden for beklædning, isolering, vinduer, døre, gulve, møbler, interiør, intelligent styring og overvågning m.v.

Huset forventes at blive det helt store tilløbsstykke på messen.

- Vores udgangspunkt for BYG '07, der er fremtidens danske byggefagmesse, har været at give høj prioritet til kvalitet og oplevelser. Vi glæder os over, at det er lykkedes med den flotte tilslutning og opbakning til BYG '07 fra et meget stort antal førende leverandører til dansk byggeri. Mange af udstillerne benytter messen til at præsentere nyheder, siger projektchef Lars Jespersen fra Messecenter Herning til portalen, og fortsætter:

- Og da vi samtidig kan byde på spændende temaudstillinger og Fremtidens Hus, villAlive, opbygget i fuld størrelse, kan vi give såvel det projekterende led, som håndværksmestre, ledere i byggeriet og håndværkerne en oplevelse, de ikke tidligere har kunnet få på en dansk byggefagmesse.

Kilde: Teknikogviden.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094