23948sdkhjf

Engrosfirmaet Scanparkett A/S gør det nemmere

Der er fuld fart på i den danske byggebranche, og de fleste entreprenører skal holde tungen lige i munden for at følge med efterspørgslen. Af samme grund har mange håndværkere og byggefirmaer allerede taget særdeles godt imod det oplagte service-tilbud fra Scanparkett A/S, der er en af landets førende importører og leverandører af trægulve.
Servicen betyder, at de professionelle kunder kan købe trægulvene direkte fra Scanparkett A/S uden fordyrende og forsinkende mellemled. Muligheden for at styrke den økonomiske gevinst ved et byggeprojekt er dog langt fra den eneste fordel ved det udvidede servicekoncept, fortæller Scanparketts administrerende direktør Poul Erik Jensen.

- Det handler i lige så høj grad om at gøre arbejdet nemmere for de travle byggefirmaer, og derfor tilbyder vi som et af vores specialer at levere en samlet pakke med gulv, underlag, plejemidler og afdækning direkte på pladsen, hvor det skal bruges, siger Poul Erik Jensen og understreger, at et af virksomhedens varemærker altid har været en høj leverings-sikkerhed:

- Vi har altid omkring 40.000 kvadratmeter gulve på lager ved Silkeborg, så vore skandinaviske kunder kan som udgangspunkt regne med at få de bestilte varer leveret fra dag til dag.

Tæt samarbejde
Et af de byggefirmaer, der i en længere årrække har arbejdet tæt sammen med Scanparkett A/S, er AZ Huse med hovedkontor i Silkeborg. Firmaet bygger 130-150 enfamiliehuse om året, og vælger kunden at få trægulve, er det altid Scanparkett A/S, der bruges som leverandør.

Salgschef hos AZ Huse, Ulrik Hougaard, fortæller, at han både når det handler om den visuelle og den tekniske side af sagen, oplever en kompetent sparring fra Scanparkett A/S.

- Som salgsafdeling er det vigtigt at have en partner, der er på forkant med trenden, og det er de helt klart hos Scanparkett A/S. Det afspejler sig blandt andet i, at deres sortiment er nutidigt og bredt, siger Ulrik Hougaard og tilføjer, at kvaliteten på Scanparketts gulve tillige er ordentlig og prisen fornuftig.

Samtidig lægger han vægt på, at han yderst sjældent hører om reklamationer fra den tekniske afdeling hos AZ Huse, og som han siger: - Det er et godt udtryk for, at tingene er, som de skal være – også ude på byggepladserne.

Kilde: Scanparkett - www.scanparkett.dk



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094