23948sdkhjf

Rockwool 2006 - og i fremtiden

Ledelsen i Rockwool International A/S har i dag godkendt opførelsen af en ny produktionslinie, der skal være med til at udvide Rockwools aktiviteter i det nordamerikanske. Beslutningen kommer i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet anno 2006.
Rockwool koncernens omsætningen steg 15 % og nåede 11,5 mia. kr. i 2006, og årets resultat efter minoritetsinteresser steg med 65 % og nåede 950 mio. kr.

I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet, annoncerede Rockwool også opstarten af en ny produktionslinie.

Den nye produktionslinie skal placeres ved siden af den allerede eksisterende fabrik i Milton, Ontario. Rockwool Group har også en fabrik i Grand Forks, British Columbia i den sydvestlige del af Canada.

Produktionslinien skal være med til at fordoble Rockwools produktionskapacitet i Nordamerika og beskæftige 100 medarbejdere. Fabrikken skal producere isoleringsmaterialer og tagelementer – produkter der ikke hidtil har været produceret i Nordamerika.

Produktionsopstart ventes i 2009, og den totale investering i produktionslinien bliver ca. 90 mio. euro.

Investeringen i Milton, Ontario skal ses som et led i Rockwools storstilede og ambitiøse vækstplan.

Allerede i november 2006 annoncerede Rockwool deres fem store kapacitetsudvidelser. I december 2006 startede man en produktionslinie op i Polen.

I 2007 ventes en omsætningsvækst på 12 % og et resultat efter minoritetsinteresser på omkring 1,2 mia. kr. og et investeringsniveau på omkring 2,0 mia. kr. mod et investeringsnveau i 2006 på 1,0 mia. kr.

Kilde: Rockwool - www.rockwool.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094