23948sdkhjf

Entreprenør revolutionerer byggeprocessen

Simon Klug ejer af entreprenørvirksomheden Klug A/S har udviklet et it-system, der halverer spildtiden i byggeprocessen .
Klug A/S har syv år efter opstart 30 ansatte og en omsætning på knap 70 mio. kr., overskudsgraden i virksomheden er på ca. 8% af omsætningen, og ordrebogen indeholder ordrer for knap 100 mio. kr. Det skriver ErhvervsBladet i dag.

Årsagen til succesen er, at Klug A/S har udviklet et it-system, der kan planlægge og styre byggeprocesser så effektivt, at spildtiden i forbindelse med byggeriet kan halveres i forhold til spildtiden ved traditionel planlægning af byggeprocessen.

Simon Klug er selv ophavsmand til it-systemet, som han udviklede, da han hørte om en spildtid på op til 40% i byggeriet og opdagede, at det også gjaldt i hans egen virksomhed.

- Jeg blev provokeret af, at det stod så grelt til også i vores virksomhed. Styringen af danske byggepladser er generelt så dårlig, at det er absurd. Vi satte os for at ændre det ved at lave et system, som sikrer alle involverede i et byggeri hurtig adgang til alle relevante informationer, så der ikke spildes tid på eksempelvis at arbejde ud fra gamle tegninger for blot at lave tingene om igen, siger Simon Klug til ErhvervsBladet.

Efter at have erfaret at it-systemet virker optimalt, har Simon Klug omdannet det traditionelle byggefirma til en styrende hovedentreprenørvirksomhed, der bygger for professionelle bygherrer, der ønsker en effektiv byggeproces.

Kilde: ErhvervsBladet – www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063