23948sdkhjf

Konstruktørforeningen undrer sig

Byggeriet skal lære af sine fejl og ikke blot reproducere fejlen i blinde igen og igen, lyder det fra Konstruktørforeningen.
Konstruktørforeningen mener, at det er på tide, at dansk byggeri lærer af sine fejl, og mener, som mange andre, at en konsekvent opsamling af data om byggefejl vil være med til at reducere fejl i fremtiden. Det skriver Licitationen i dag.

Derfor står Konstruktørforeningen også uforstående over Erhvervs- og Byggestyrelsens totale afvisning af et sådant database-projekt.

Erhvervs- og byggestyrelsens argument for afvisningen er, at det er den enkelte bygningsejers ansvar, at sikkerheden i den enkelte bygning er i orden.

- Det er ærgerligt for branchen, at Erhvervs- og Byggestyrelsen har den holdning. Det er klart, at det er bygningsejerens ansvar, men det er jo heller ikke for bygningsejerens skyld, at man skulle oprette et sådant register, siger Jacob Ravn
Thomsen fra Konstruktørforeningen til avisen.

Jacob Ravn Thomsen mener, at det er uhensigtsmæssigt for branchen ikke at stå ved de fejl, der laves. Især ikke, når den enkeltes personlige, faglige udvikling; virksomhedens og hele byggeriets udvikling kunne tage kvantespring, hvis man blot kunne lære af sine fejl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079