23948sdkhjf

Årets Trædag 2007

Årets Trædag nærmer sig med hastige skridt. - en dag med fokus på CE-mærkning, dimensionering af tagbjælker, brandprøvning og meget meget mere.
På Årets Trædag 2007 vil fokus ligge på følgende spørgsmål:

Hvor langt er vi med CE-mærkning af træ- og trærelaterede produkter?
Konstruktionstræ og taglægter skal være CE-mærket fra 1. september i år – hvad indebærer det for forhandlere og projekterende. Og hvor langt er vi med mærkning af spær, limtræ, gulve mv.

Damp- og fugtspærrer skal også være CE-mærkede – gælder det også tilbehør? Hvad er det, man skal se efter for at specificere og købe de rette produkter?

Kender du reglerne for træbeklædninger?
Brandprøvninger har vist, at de almindelig kendte profilbrædder opfylder kravene til indvendige beklædninger, hvis profileringsreglerne overholdes. Seneste også prøvningen af endeprofilering på indvendige beklædninger. Men hvad er det helt nøjagtigt for regler, som skal overholdes, for at ind- og udvendige beklædninger er lovlige?

Hvad betyder de nye energiregler for træhusbyggeriet?
Skal vi ændre på konstruktionerne? Bliver træet mere fugtudsat? Skal vi isolere os ud af problemerne – eller? Få et overblik over konsekvenserne og se en række eksempler på konstruktioner, som kan leve op til de nye regler.

Enkel dimensionering af taglægter, åse og bjælker - Få et overblik over mulighederne og et indblik i hvordan beregningerne let kan gennemføres med TOP's beregningsprogrammer.

Tid og sted
20. marts 2007, kl. 11.15 - 16.00

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest 9. marts 2007

Kilde: TOP - www.top.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094