23948sdkhjf

Colas betaler million-erstatning

Efter ni måneder får de første af en række bygningsarbejdere nu erstatning for de skader, de pådrog sig i forbindelse med motorvejsbroens kollaps i Nørresundby sidste år.
Tre ingeniørfirmaer har i ni måneder undersøgt, hvem der havde ansvaret for motorvejsbroens kollaps sidste år i april, der kostede én mand livet, mens ni andre kom til skade. Det oplyser DR i dag.

Byggefirmaet Colas endte med at stå med ansvaret og dermed også med regningen på godt 2 mio. kr. til de ti bygningsarbejdere, der pådrog sig skader på ryg, ben og arme ved ulykken.

Årsagen til, at det har taget så lang tid med erstatningsudbetalingen, er, at man har måtte vente på rapporterne fra ingeniørerne.

Advokat Lars Søndergaard, der repræsenterer otte af bygningsarbejderne, siger til DR:

- Det er beklageligt, at det tog så lang tid at få klarlagt, hvem der havde ansvaret. Men det er tilfredsstillende, at man så hurtigt efter, at det er sket, har udbetalt acontoerstatning, siger Lars Søndergaard.

Bygningsarbejderne har kun fået udbetalt acontobeløb, men når der foreligger lægeerklæringer og erstatningsopgørelser, bliver resten af erstatningsbeløbet udbetalt. Det lover Colas’ forsikringsselskab TrygVesta.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095