23948sdkhjf

Store planer for Lille Havfrue-center

Etableringen af et H.C. Andersen besøgscenter ved Den Lille Havfrue i København er et centralt element i en aftale mellem Københavns og Odense kommuner samt Erhvervs- og Vækstministeriet.
Flere udenlandske turister skal til Danmark, de skal blive længere og ad den vej bruge flere penge i landet. Det er kernen i et partnerskab mellem Erhvervs- og Vækstministeriet samt Københavns og Odense kommuner om at udnytte det potentiale, der er i udenlandske turisters interesse i H.C. Andersens liv og eventyr.

Planerne omfatter etableringen af et H.C. Andersen besøgscenter i nærheden af Den Lille Havfrue i København, hvor tusindvis af udenlandske turister lægger deres vej forbi hver dag.

- Det skal ikke være noget kommercielt noget med T-shirts, hotdogs og H.C. Andersen-is, men et ordentligt kvalitetsprodukt, hvor turister og danskere kan opleve H.C. Andersens univers. Jeg er meget interesseret i, at de turister, der kommer til byen, får en kvalitetsoplevelse, siger erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen til Politiken.dk.

Kobling til Odenses eventyr-tilbud
Ifølge avisen er centrets form eller placering endnu ikke på plads. Der skulle dog blive arbejdet på et beslutningsgrundlag, der kan godkendes sidst på året.

Læs mere: Tre vindere af ’House of Fairytales’

Besøgscenteret vil blive etableret som en filial af H.C. Andersens Hus i Odense. Udover besøgscenteret i København vil partnerskabet også arbejde for, at det internationale House of Fairytales i Odense er etableret med udgangen af 2018, samt om der kan oprettes direkte turistruter mellem København og Odense.

Original artikel: http://politiken.dk/kultur/kunst/ECE2295...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109