23948sdkhjf

Rekordoverskud i Rambøll-koncernen

Med mere end 800 nye medarbejdere i Norden har Rambøll Gruppen A/S opnået et nyt rekordoverskud.
Rambøll koncernens driftsresultat steg til tæt på 255 millioner kr. i 2006, hvilket er næsten 25 % mere end resultatet på 204 millioner kr. i 2005. Omsætningen blev øget med 12,3 % til lidt over 3,9 milliarder kroner. Ifølge koncernchef Flemming Bligaard Pedersen er nyvundne markedsandele, et forbedret udbytte og en særdeles gunstig markedssituation i 2006 årsag til den operationelle vækst og væksten i driftsresultatet.

- Vi har oplevet en fantastisk vækst på alle vores markeder i 2006. Dette er et resultat af Rambølls styrke som består i, at vi er lokalt forankret på tværs af de nordiske lande, og at vi i det forløbne år har forøget vores virksomheds spændvidde, både geografisk og inden for vores service områder. Det er en udvikling, som kræver, at vi har et konstant fokus på rekruttering af dygtige folk i 2007, siger Flemming Bligaard Pedersen.


Succes i alle selskaber
Rambøll Danmark A/S har oplevet endnu et rekordår. Det skyldes både en god markedssituation, og at det lykkedes at udnytte de gunstige betingelser på meget tilfredsstillende vis. Samtidig har der været en positiv bredde i indtjeningen blandt de enkelte forretningsområder.

- Vi har øget vores fokus på innovation, siger Søren Holm Johansen, administrerende direktør i Rambøll Danmark, - og det betyder bl.a. at vi ved indgangen til 2007 står utrolig stærkt inden for anvendelse af 3D-teknologier og digitaliseringen af byggeriet. Som nogle af de første i branchen 3D-projekterer vi allerede en række store byggerier. Et af dem er The Icelandic National Concert and Conference Centre i Reykjavik, som er projekteret i 3D fra ende til anden.

Rambøll Management A/S fik i 2006 det bedste resultat nogensinde, og det styrker virksomhedens ambitioner om yderligere internationalisering. Bag Rambøll Managements gode resultat ligger særligt flotte resultater på de danske, norske og svenske markeder.

- Det gode resultat hænger selvfølgelig sammen med gunstige markeder, men også med en fokusering i vores virksomhed. Specielt har vores rådgivning inden for erhvervsudvikling præsteret godt, ligesom vi har styrket vores rådgivning og analyser inden for velfærdsområdet – herunder særligt ydelser i forhold til offentligt/privat samspil. Sidst men ikke mindst har vores surveyinstitut været en god forretning, fortæller administrerende direktør Tonny Johansen.

Rambøll Informatik A/S kan for femte år i træk præsentere en solid omsætnings- og resultatvækst, der ud over tilgang af nye kunder også skyldes væsentligt mersalg til eksisterende kunder, samt øgede aktiviteter i forbindelse med kommunalreformen.

- Vores evne til at forstå kundens forretning og skabe unikke løsninger er vejen til at fastholde eksisterende kunder, såvel som at tiltrække nye kunder og medarbejdere, siger administrerende direktør Thorleif Mortensen, - vores solide vækst skyldes ikke mindst at kunderne værdsætter vores indsats for at modne virksomheden gennem certificering af medarbejdere samt omlægning til dynamisk projektorganisation.

Kilde: Rambøll A/S – www.ramboll.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088