23948sdkhjf

Nyt bygge- og energinetværk i Storbritannien

Den danske ambassade i London starter et nyt bygge- og energinetværk. Initiativet skal være med til at styrke forbindelser inden for den dansk–britiske energi- og byggesektor og dermed forøge de deltagende firmaers netværk af eksperter.
- Gruppen vil være et forum for debat og udveksling af ideer, og med stærkere bånd mellem virksomhederne vil de bedre være i stand til at udnytte mulighederne for de større opgaver. For eksempel er flere af de indledende projekter i forbindelse med de olympiske lege i London i 2012 blevet vundet af konsortier, siger John Jacobsen, der er handelsmedarbejder på ambassaden.

Alle er velkommen til at deltage. Medlemmer i netværket kan for eksempel være danske datterselskaber i Storbritannien, britiske firmaer med interesse i at udvide deres netværk af kontakter i Danmark eller virksomheder, der gerne vil udvide deres sektor-netværk på det britiske marked.

Sagkyndige eksperter fra den britiske byggesektor vil deltage som oplægsholdere under møderne i netværket. To af fire årlige møder vil blive afholdt på den danske ambassade i London, mens de to andre vil finde sted i Nordengland hos et af de deltagende firmaer.
Prisen for aktivt medlemskab er på 4.500 kroner eller 450 pund pr. år. Det giver adgang til fire årlige møder, hvor man mødes og diskuterer forskellige temaer.

Inkluderet i prisen er også ambassadens olympiske nyhedsbrev, der udsendes fire gange årligt, samt regelmæssig orientering pr. e-mail om de seneste nyheder inden for den britiske byggesektor. Eksisterende abonnenter på ambassadens OL2012 nyhedsbrev betaler kun 2.500 kroner for medlemskabet.

Prisen for ikke-aktivt medlemskab er 3.500 kroner eller 350 pund pr. år. Her deltager man ikke i møderne, men modtager præsentationer fra gæstetalere, nyhedsbrev samt orientering om sidste nyt via e-mail.

Det første møde finder sted på den danske ambassade i London den 1. marts kl. 16.00. Ud over at deltagerne præsenterer deres virksomhed, vil temaet for det første møde være ”The Code for Sustainable Homes” med en gæstetaler fra Communities and Local Government.

Tilmelding sker via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Kilde: Udenrigsministeriet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079