23948sdkhjf

Store byggesagsomkostninger i Norge - men ikke for Skanska

En lang række boligprojekter i Oslo skrinlægges på grund af stigende byggesagsomkostninger, og mange virksomheder kæmper for at få adgang til både arbejdskraft og billige materialer, men for Skanska er det anderledes.
Fra januar 2006 til januar 2007 er byggeomkostningerne steget med 6,2% i Norge, og materialeomkostningerne er steget med 7,2%.

Byggebranchen i Norge kæmper en brav kamp for at højne effektiviteten og reducere omkostningerne, mens det for Skanska i Norge ser helt anderledes ud.

Virksomheden har reduceret sine materiale- og byggeomkostninger blandt andet ved at levere fejlfrie byggerier – næsten 90% fejlfrie på boligbyggerier.

Desuden har Skanska udnyttet sin internationale størrelse og styrke og har fået reduceret priserne på væsentlige materialer og ydelser med 3,8%.

Yderligere har Skanska arbejdet med at systematisere deres ydelser fra top til bund i koncernen - blandt andet ved at blive bedre til samarbejde og erfaringsudveksling, hvilket har resulteret i lavere omkostninger på mange arbejdsområder.

Kilde: dn.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094