23948sdkhjf

Ny tagplade med gode isoleringsevner

Rockwools nye Underlagsplade 35 til betontage har markedets bedste isoleringsværdi. Underlagspladen er samtidig udviklet, så den opfylder de nye, skærpede energikrav
Den nye Underlagsplade 35 fra Rockwool A/S er udviklet til udvendig isolering af betontage og har markedets bedste isoleringsværdi (λ35). Det er med til at minimere konstruktionstykkelsen, så underlagspladen ikke er nær så tung. Materialet er således 30 procent lettere, nemmere at tilskære og pladerne imødekommer de nye, skærpede energikrav.

Den tyndere og specialdesignede underlagsplade kan anvendes i forbindelse med renovering og nybyggeri af flade betontage som nederste lag i en flerlagsisolering sammen med Rockwool HardRock tagprodukter.

Icopal Tagentreprise har været den første virksomhed på markedet til at teste de nyudviklede underlagsplader på et renoveret tag på et tømreværksted i Holbæk.

- De nye underlagsplader er en del lettere at arbejde med. De er nemmere at skære i, da materialet virker mere luftigt. Samtidig er de ikke nær så tunge som de gamle plader, hvilket selvfølgelig er en fordel for os tagdækkere, siger Bo Mortensen fra Icopal Tagentreprise.

Den nye Underlagsplade 35 fra Rockwool er 30 procent lettere end de gamle plader – den er således med til at minimere de tunge løft i byggebranchen.

Du kan læse mere om Rockwool Underlagsplade 35 på her

Kilde: Rockwool – www.rockwool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125