23948sdkhjf

Let adgang til lovgivningen

Dansk Byggeri åbner nu en ny portal, Lovportalen, der giver let adgang til den nyeste lovgivning.
- Dansk lovgivning er omfattende og ændres ofte. Det gør det besværligt og tidskrævende for medlemmerne at sikre sig, at virksomheden følger den nyeste lovgivning. Lovportalen letter dette arbejde for medlemmerne – og søgefunktionen gør Lovportalen nem at bruge, forklarer Marie Gjesing Fynsk, jurist i Dansk Byggeri.

Den nye lovportal giver adgang til samtlige danske love, bekendtgørelser, cirkulærer og vejledninger. Desuden er der afgang til EU-direktiver. Schultz Information sørger for daglig opdatering, så portalen altid indeholder den nyeste lovgivning.

- Med dette nye opslagsværk kan man via Dansk Byggeris hjemmeside selv finde den nyeste version af f.eks. tilbudsloven, ansættelsesbevisloven og arbejdsmiljøloven.

Retsinformation har hidtil været den eneste mulighed for at finde den seneste lovgivning. Med Lovportalen bliver det nemmere at søge og finde det relevante dokument.

- Man behøver ikke at kende lovnummer og ikrafttrædelsesdatoer for at finde en lov på Lovportalen, da lovene også kan findes under deres almindelige kaldenavn, f.eks. funktionærloven, og via søgeord, fortæller Marie Gjesing Fynsk og henviser til, at Lovportalen kan findes på www.danskbyggeri.dk/ansættelse .

Medlemmerne skal blot logge ind med deres medlemsnummer og password, og derefter kan de bruge en avanceret søgefunktion, der gør det let af finde rundt. Søgefunktionen indeholder flere indgangsmuligheder, og det er nemt at afgrænse søgningen til et bestemt dokument.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078