23948sdkhjf

Casa fortsætter byggesucces på Amager

Entreprenørfirmaet Casa A/S og ejendomsudvikler CPHinvest er i gang med den nyeste etape af kvarteret Strandlodden på Amager, den 12 etager høje bygning Havhuset, som omfatter 54 boliger.
Ejerlejligheder og rækkehuse blev solgt i rekordfart, da første del af Amagers kommende, store kvarter Strandlodden blev sat i salg. Nu er entreprenøren Casa og ejendomsudvikler CPHinvest i gang med næste etape af projektet, Havhuset.

Michael Mortensen, ejer af Casa, ser frem til at arbejde med de nye boliger:

- Vi er meget glade for at fortsætte og udvide det gode partnerskab, som vi allerede har med CPHinvest, og for at arbejde videre på det spændende projekt.

Design i højsæde
Havhuset, som Holscher Arkitekter har tegnet, bliver 12 etager høj og tæller 52 ejerlejligheder og to rækkehuse. Hver bolig bliver udstyret med mindst én stor altan, terrasse eller tagterrasse, uno form-elementer i køkken og bad og design fra den verdenskendte designer Knud Holscher.

Byggeriet af Havhuset forventes at blive sat i gang i 4. kvartal af 2014.

Det nye kvarter Strandlodden er en central del af det byfornyelsesprojekt, der er sat i gang på Amager. Kvarteret kommer i alt til at strække sig over 24.000 kvadratmeter ved Strandlodsvej 13, og de to første bygninger er allerede ved at blive opført. Boligerne ligger i et roligt, grønt område ved Amagerbanens nedlagte spor, og sammen med dem kommer butikker og serviceerhverv.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11