23948sdkhjf

Dansk Ventilation vil øge fokus på energiforbruget

Brancheforeningen Dansk Ventilation ser gerne, at danske boliger og erhvervsbyggerier fremover præmieres med energimærkninger, der afslører, hvor godt indeklimaet i bygningen er. Energimærkningerne vil øge fokus på energiforbruget og på bæredygtig projektering, mener foreningen.
Brancheforeningen Dansk Ventilation vil have skærpet EU-krav til boliger og erhvervsbyggeriers energimæssige ydeevne. Det oplyser Licitationen i dag.

Ved en energimærkning af indeklimaet, vil det tydeligt kunne ses, om der i projekteringen af et byggeri har været tænkt på energibesparelser. Energibesparelserne gavner både naturen og de mennesker, der færdes i bygningen.

- Vi forestiller os, at der ved nybyggeri tages hensyn til alle driftsomkostninger i hele bygningens levetid. Det er nødvendigt at projektere et godt indeklima ind i byggeriet helt fra starten, for nu er der videnskabeligt bevis for, at et godt indeklima giver bedre velbefindende, mindre sygefravær, færre lægebesøg, højere produktivitet og dermed højere indtjening, siger Dansk Ventilations formand, Dan Stjernegaard til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078