23948sdkhjf

Solar indleder forhandlinger med Alvesta VVS

Solar, der med 31 drive-ind filialer og to centrallagre er en af Sveriges førende elgrossister, har indledt forhandlinger om erhvervelse af aktierne i Alvesta VVS - Material AB.
Svenske Solar, der distribuerer el- og vvs-komponenter til autoriserede installatører i hele Nordeuropa, er særligt interesseret i at erhverve sig en aktieandel i Alvesta VVS Material.

Hvis erhvervelsen gennemføres, etableres Solar AB først og fremmest som en af Sveriges førende landsdækkende el- og vvs-grossister. Samtidig styrkes positionen på et marked, hvor udviklingen går i retningen af installatørvirksomheder med såvel el- som vvs-teknisk kompetence.

- Den familieejede virksomhed Alvesta VVS – Material AB, der blev etableret i 1972 og beskæftiger 110 kompetente medarbejdere med speciale inden for vvs, har forstået at opbygge en imponerende markedsposition i Syd- og Mellemsverige. I kombination med vores landsdækkende virksomhed Solar AB’s 400 dygtige medarbejdere med elkompetence skaber vi en af de førende el- og vvs-grossister i Sverige, udtaler Solars koncernchef Flemming H. Tomdrup.

Kilde: Solar – www.solar.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094