23948sdkhjf

Bella Center bygger højhushotel

Bella Center vil opføre et højhushotel på op til 75 meter. Hotellet bliver nordens største med 800 værelser.
Hotellet skal bestå af to højhuse i glas og metal på op til 25 etager og sammenbygges med Bella Centers kongrescenter. Gæster kan på øverste etage nyde en middag, et glas vin og den gode udsigt. Her vil der være restaurant, café og en såkaldt skybar med kig til Københavns tårne og Amager Fælled.

Der bygges sandsynligvis en terrasse i tredje sals højde på taget af den eksisterende kongreshal. Her kan gæsterne nyde solen og den friske luft.

De to højhuse vil pege i hver sin retning - det giver flest mulige værelser bedst mulig udsigt.

Højhusenes vinklede facader, hældninger og knæk vil få hotellet til at tage sig forskelligt ud alt efter, hvor man står, hvad klokken er, og om det er sommer eller vinter.

Højhushotellet skal opføres i to etaper med nærmest kongrescentret som det første. Det er arkitektstuen 3xN, der har tegnet projektforslaget.

For at projektet kan blive til virkelighed, har Københavns Kommune udarbejdet forslag til lokalplantillæg og kommuneplantillæg. Forslagene er i offentlig høring mellem den 6. februar og den 10. april 2007.

Bliver forslagene godkendt, kan projektet formodentlig påbegyndes i sommeren 2007 og vil stå færdigt til IOC kongressen i 2009.

Interesserede københavnere kan i høringsperioden lægge vejen forbi Bella Center. Her vil der være en udstilling om højhusprojektet og forslagene.

Kilde: Københavns Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094