23948sdkhjf

Alt udsolgt til VVS'07

Sådan lyder meldingen fra VVS’07 i Odense Congress Center. Der venter gæsterne et brag af en messe i dagene fra den 25. til 27. april 2007. Flere end 180 udstillere på næsten 20.000 m2 messeareal.
Med tre etablerede haller samt en multihal – Arena Fyn på 7.500 m2 under opførelse råder Odense Congress Center over et samlet messeareal på ca. 20.000 m2, hvilket betyder at VVS’07 bliver Danmarks største og mest omfangsrige VVS messe.

På messen vil der være en introduktion til Facilities Management. Markedet for Facilities Management er relativt nyt i Danmark, men i voldsom vækst.

Kom på forkant med udviklingen og hør, hvordan entreprenøren, Facilities Management leverandøren, ejendomsdirektøren og arkitekten ser på udviklingen.

Store ændringer er på vej inden for byggebranchen. Der er en stigende tendens til at anlægge et ”Total Cost of Ownership” syn på entreprisen, da drift og vedligehold ofte overstiger selve produktets anskaffelsespris, er også på vej ind i byggebranchen.

Dette er emnet for konferencen - arrangeret i samarbejde Teknologisk Institut, som afholdes i forbindelse med messen.

VVS’07 er en målrettet faglig begivenhed, der samler branchens beslutningstagere og hvor det er muligt at blive opdateret inden for alt, hvad der har med VVS branchen at gøre.

VVS’07 arrangeres af Odense Congress Center A/S i tæt samarbejde med førende virksomheder indenfor VVS-branchen samt VELTEK.

Se mere på www.vvs07.dk

Kilde: Odense Congress Center A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141