23948sdkhjf

Pettinaroli styrker nordisk salgskanal

Pettinaroli, der er en italiensk vvs-producent, har købt halvdelen af aktierne i det danske firma Pettinaroli A/S i Middelfart, der har indtil for nyligt kun har været på danske hænder. Med handlen sikrer italierne sig større kontrol over den vigtige salgskanal i Norden.
Pettinaroli, der fremstiller vvs-udstyr i den højere pris- og kvalitetsklasse til varme, køling og ventilation på fabrikken i Italien, har købt halvdelen af aktierne i Pettinaroli A/S i Middelfart. Det oplyser Fyens Stiftstidende i dag.

- Handlen skyldes i bund og grund, at vi nu står for en fjerdedel af hele Pettinarolis omsætning. Derfor har begge parter interesse i at blive knyttet tættere, siger adm. direktør i Pettinaroli A/S Kim Pedersen til avisen.

Danske Pettinaroli blev i 2004 kåret som gazelle-virksomhed i dagbladet Børsen. Den flotte vækst har tronet frem siden, og den skal sikres fremover. Derfor har den italienske vvs-producent nu købt sig til mere indsigt i og kontrol over den danske salgskanal, der dækker de nordeuropæiske markeder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094