23948sdkhjf

EL:CON El-service udvider i Horsens

EL:CON El-service A/S har til stadighed mange opgaver i Horsens. Derfor har virksomheden nu valgt at etablere ny afdeling i Horsens med en medarbejderstab på 10. Ledelsen forventer, at den nye afdeling vil bidrage til yderligere vækst i fremtiden.
EL:CON El-service, der kan tilbyde en bred vifte af kompetencer inden for service og el-installationer, hvoraf nybyggeri af bolig og erhverv, udvider med en ny afdeling på Sverigesvej 14 i Horsens.

- Vi har til stadighed mange opgaver i Horsens–området, så der er basis for at åbne en afdeling, siger afdelingschef Ove Søgaard.

EL:CON har med endnu en afdeling i det Østjyske styrket sin position som installationsfirma i området, hvor den nye afdeling bliver et supplement til de øvrige afdelinger i Østjylland, på Fyn og i Hovedstadsområdet.

El-installationsselskaberne i EL:CON Gruppen A/S fungerer som selvstændige lokale virksomheder og derved har kunden en tæt kontakt til deres lokale el-installatør, og samtidig kan kunden drage fordel af den videns udveksling, der foregår mellem selskaberne. EL:CON Gruppen A/S beskæftiger 360 medarbejdere.

Kilde: EL:CON Gruppen A/S. - www.elcon-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078