23948sdkhjf

Lampas i Ringe solgt

Lampas A/S i Ringe - en af landets førende producenter af udendørs belysning - er blevet overtaget af Dansk Generationsskifte Kapital I A/S.
Stifter og ejer af Lampas A/S gennem 35 år Kjell Berentzen, har gennem et stykke tid ønsket at foretage et salg af virksomheden, og rettede henvendelse til Dansk Generationsskifte A/S sidst på året. Og nu er Lampas med sine 38 ansatte solgt til Generationsskifte Kapital I A/S.

- Samtidig er det naturligt for netop Dansk Generationsskifte Kapital I A/S at overtage Lampas, idet vi overtog Nordens største producent af byrumsinventar Veksø-Taulov Fabrikation og Handel i december 2006. De to virksomheder betyder, at vi et får skabt den største og bedste udbyder indenfor denne branche, udtaler adm. direktør Jens Heimburger i Dansk Generationsskifte og tilføjer, at Lampas er en unik virksomhed.

Kjell Berentzen forbliver i virksomheden i et par måneder, og Jan Dam som er adm. direktør for Veksø, får i første omgang det daglige ansvar for Lampas A/S.

Lampas A/S indgår dermed i en samlet virksomhedsgruppe under Dansk Generationsskifte Kapital I A/S, som også omfatter Alfred Priess A/S, AP Steel A/S og Veksø-Taulov Fabrikation og Handel. Virksomhederne køres som selvstændige enheder, men tanken er, at opnå nogle fælles fordele indenfor indkøb og logistik.

Kilde: Lampas A/S – www.lampas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094