23948sdkhjf

Det digitale byggeri vinder indpas

Projektweb, 3D-modellering, udbud, tilbud og digital aflevering er på dagsordenen – ikke kun i statsligt regi, men også i alment, offentligt og privat regi.
De Digitale Bygherrekrav, der trådte i kraft 1. januar, gør sig indtil videre kun gældende for statslige bygherrer og nybyggeri. Fra 2008 dækker bygherrekravene også renovering.

Derfor er man hos Implementeringsnetværket for det Digitale Byggeri (IDDB) yderst tilfredse med den opbakning, der kommer fra både statslige, offentlige, almene og private bygherrer, der har taget kravene til sig og planlægger storstilede digitale byggerier i fremtiden. Det skriver Ingeniøren i dag.

- Vi er kun en måned inde i 2007, og allerede nu er der planlagt 57 konkrete, digitale projekter - det er flot, siger Christian Lerche, formand for IDDB i en pressemeddelelse.

En undersøgelse blandt 43 medlemmer af Bygherreforeningen viser, at der er digitale projekter på vej til en samlet sum af 3,2 mia. kr, og at 65% af de adspurgte i løbet af et år regner med at tage digitale værktøjer i brug.

Læs mere om undersøgelsen på : http://www.detdigitalebyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093