23948sdkhjf

Aarhus-teater foran ombygning

I den kommende uge går der for alvor gang i til- og ombygningen på Teater Svalegangen i Aarhus. Projektet til 22,7 millioner giver blandt andet Svalegangen en ny teatersal.
Det skriver JP Aarhus

Teater Svalegangen i Rosenkrantzgade i Aarhus sætter nu gang i opførelsen af en ny teatersal med tilhørende foyer, skuespillergarderober og ny materialelift. Teateret fik sidste år 22,7 millioner kroner fra Salling-fondene til byggeprojektet, som øger etagearealet med 558 m² til 2.647 m².

Den nye teatersal placeres som erstatning for et uudnyttet tagrum over en eksisterende sal i baghuset. En bygning mellem forhus og baghus udbygges samtidig til at indeholde ny trappe- og elevatorforbindelse mellem café og foyerområder i stue. Samtidig opføres nye skuespillergarderober i to etager over en eksisterende værkstedsbygning i det østlige gårdrum.

Projektet, som er tegnet af Friis & Moltke, tilfører teatret nye, forbedrede produktions- og publikumsfaciliteter og vil i højere grad kunne fungere som løftestang for teatermiljøet i Aarhus.

Den nye teatersal er efter planen klar næste forår, og vil blive indviet den 11. marts 2015 - naturligvis med en teaterforestilling.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094