23948sdkhjf

Udstillerrekord på El & Teknik 2014

Når El & Teknik 2014 slår dørene op tirsdag den 6. maj, er det med 194 udstillere – en ny rekord for landets største elfagmesse.
194 udstillere, heraf flere debutanter, har meldt deres ankomst ved den store elfagmesse El & Teknik 2014. Til sammenligning var der 161 udstillere sidst messen blev afviklet i 2012.

-Vi er naturligvis meget glade for den store tilslutning til messen. Vores glæde går samtidig på, at man kan spore en klar optimisme i store dele af branchen, og efteråret 2014 vil, efter min overbevisning, være tidspunktet, hvor markedet igen begynder at få ordentligt fodfæste. Derfor er det nu, at vores udstillere skal vise, at de har produkterne, der er nødvendige for at løse den kæmpe energioptimeringsopgave, som Danmark står overfor, siger Willy Goldby, direktør for Veltek, der sammen med Dansk Energi arrangerer El & Teknik-messen.

På forkant med udviklingen
Programmet for Energiens Torv, der som noget nyt i år placeres i Hal B for at gøre endnu bedre plads til tilhørerne, er spækket med spændende indlæg. I løbet af messen afholdes desuden en række temamøder om Smart Grid og sikkerhed, fjernaflæsning af elmålere, VE-ordningen og evaluering af eleftersynsordningen, som snart har eksisteret i to år.

-Der er brug for at holde sig opdateret på udviklingen i vores branche, og her er EL & TEKNIK-messen stedet, hvor både installatør- og energibranchen mødes for at være på forkant, blandt andet ved at følge indlæggene på Energiens Torv og på temamøderne, siger Jørgen S. Christensen, forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi.

El & Teknik er åben fra kl. 8:30 til kl. 16 den 6., 7. og 8. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11