23948sdkhjf

Brorenovering i Aggersund afgøres af nordjysk rundtur

Vejdirektoratet tog mandag hjem fra Nordjylland med en lang række forslag i tasken til, hvornår Aggersundbroen skal renoveres.
- Nu må vi hjem for at bearbejde de forskellige forslag, vi har fået, før vi kan melde ud, hvad vi gør, siger anlægs- og driftschef Jens Holmboe fra Vejdirektoratet, efter han mandag var til møde med borgmestrene i Vesthimmerland og Jammerbugt, Knud Kristensen (K) og Mogens Gade (V), samt landboorganisationerne LandboNord og Agri Nord omkring udsættelse af en planlagt renovering af broen.

Udsættelsen blev besluttet i sidste øjeblik fredag og kom efter kommunerne og landbruget højlydt brokkede sig over, at Vejdirektoratet havde besluttet at indlede en renovering af broen fra mandag morgen og fire måneder frem. I den travleste tid.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er meget kede af situationen, og den kritik vi har fået for vores manglende kommunikation. Nu har vi fået en lang række inputs og må hjem for at vurdere på, hvad der er muligt, lyder det fra Jens Holmboe efter rundturen i det nordjyske.

- Men nu må vi forsøge at finde den samlede bedste løsning, så alle parter bliver tilfredse, siger Jens Holmboe, der ikke på forhånd har noget bud på, hvor lang tid der går, før det bliver besluttet, hvornår renoveringen går i gang.

Original artikel: Brorenovering i Aggersund afgøres af nordjysk rundtur
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078