23948sdkhjf

SITE A/S lancerer kreativ partnering

Det unge arkitektfirma SITE A/S introducerer kreativ partnering, der går ud på at få bygherren involveret i designprocessen sammen med arkitekten fra den allerførste kreative fase. Dette tværfaglige samarbejde sikrer, at ønsker og behov nås bedst muligt, og spildtid undgås.
Arkitektfirmaet SITE A/S, der kun har eksisteret i ét år og består af fem arkitekter med flere års brancheerfaring, lancerer et nyt begreb kaldet kreativ partnering, som de håber i højere grad vil blive indført i byggebranchen.

Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

Kreativ partnering går kort fortalt ud på, at bygherren sammen med arkitekten deltager aktivt i designprocessen af bygningerne, der skal opføres. Det er traditionelt kun arkitekten, der ud fra bygherrens ønsker og behov står for at udtænke designet. Men et kreativt samarbejde mellem bygherren og arkitekten betyder, at design-processen vil blive mere præcis i forhold til behov og ønsker, og spildtid undgås.

Byggebranchen er de seneste år blevet præsenteret for en række nye samarbejdsformer blandt andet partnering i byggeprocessen, hvor ingeniører, entreprenører og byggevareproducenter samarbejder.

Branchen har dog ikke vænnet sig helt til partnering i den kreative designproces endnu. SITE håber på at branchen får øjnene op for de muligheder, der ligger i det kreative samarbejde bygherrer og arkitekter imellem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094