23948sdkhjf

Betonstøbenet i glasfiberarmeret polyester

Det bliver lettere at lægge støbenet ud i fremtiden. Og det kommer også til at gå hurtigere, end man er vant til. Det sker alt sammen, fordi firmaet Støbenet nu præsenterer et nyt støbenet, der er fremstillet i glasfiberarmeret polyester. Lige så stærkt som stålet, men betydeligt lettere.
Det er firmaet Støbenet i Ølstykke, der står for salget af det nye støbenet i Danmark. Firmaet hører ind under Bagger-Nielsen gruppen, der gennem mange år bl.a. har været en af de førende leverandører af specielle tekniske kunststofdele til industrien.
Det nye støbenet anvendes ved svindarmering og bryder totalt med de almindelige armeringsnet i stål, som har været anvendt gennem mange år.

Støbenet i letvægtsmateriale.Først og fremmest er det nye net meget lettere at håndtere. Hvor der tidligere skulle anvendes mobilt løftegrej og flere mand til at lægge nettene ud på byggepladsen, så kan én enkelt mand nu let lægge net ud over selv større arealer på næsten ingen tid. Støbenettet leveres i ruller på 40 m2 og 80m2, der i maskestørrelsen 66 x 66 mm kun vejer 16 kg.

Nettet følger automatisk med ved niveauforskydning, så man slipper for besværlige bøjninger. Det kan bearbejdes og tilpasses med almindeligt håndværktøj, så der er hverken brug for boltsaks eller vinkelsliber.

De store besparelser ligger i håndtering, sparet mandskab og løftegrej. Letvægtsnettet skåner ryggen og forbedrer arbejdsmiljøet væsentligt.

Nettet findes i de tre mest gængse maskestørrelser 66 x 66 og 99 x 99 mm. Alle net dækker 40 m2.

Støbenet i glasfiberarmeret polyester har været anvendt i mange år i andre EU lande, og nu er det altså kommet til Danmark.

Yderligere information kan rekvireres på http://www.stoebenet.dk

Kilde: Bagger-Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109