23948sdkhjf

NCC trækker sig fra evaluering

Entreprenørselskabet NCC ønsker ikke sine bygninger evalueret. Årsagen hertil er, at koncernen ikke vil sætte en evaluering i gang, hvor de i forvejen ved, at der vil komme en tvist eller voldgift i gang.
NCC trækker sig fra evaluering af flere af deres bygninger. De har trukket sig fra evalueringen af det nye statsfængsel i Horsens i Byggeriets Evaluerings Center, ligesom de heller ikke ønsker evaluering af det store byggeri til 600 mio. kr., som de opførte for Syddansk Universitet i Sønderborg. Det oplyser Dansk Byggeri.

- Vi ser ingen grund til at evaluere et byggeri, hvor vi ved, at der vil komme eller allerede er en tvist eller voldgift i gang, siger koncerndirektør i NCC i region Vest, Morten Chrone til organisationen.

NCC er for nyligt blevet beskyldt for at have lavet omkring 25.000 fejl og mangler i Horsens nye Statsfængsel. Koncernen benægter sig dog skyldig i alle disse fejl. Ifølge Morten Chrone er der tale om få og kun kosmetiske fejl ved Statsfængslet, som ikke har påvirket driften af fængslet.

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14