23948sdkhjf

Nye kompakte bore-/skruemaskiner fra Milwaukee

Endelig et fleksibelt stykke værktøj til forskellige bore- og skrueopgaver. Milwaukee lancerer de nye lette PDD 12 X og 14 X, der takket være FIXTEC er de hidtil mest kompakte bore-/skruemaskiner i sin klasse. Hermed kan Milwaukee tilbyde den professionelle håndværker ét værktøj til mangfoldige arbejdsopgaver.
Til den nye PDD-serie har Milwaukee udviklet en ny og mere fleksibel FIXTEC-løsning. Det betyder, at den professionelle håndværker hurtigt og nemt kan skifte fra skruearbejde til intensivt borearbejde.

Omdannelsen af PDD fra skruemaskine til boremaskine kan udføres uden brug af nøgle og med bare én hånd. Hermed beviser FIXTEC-teknologien endnu engang, hvorfor Milwaukee allerede har solgt over en million stykker værktøj med denne teknologi.

- Det er nu mere end 10 år siden, at vi introducerede FIXTEC for første gang. Gennem den tid er FIXTEC blevet synonym med Milwaukees innovative tilgang til produktudvikling. Hos PDD-serien sikrer FIXTEC, at bits og bor kan monteres direkte i spindellåsen, som har ¼’’ Hex standardfæste, det er derfor ikke nødvendigt at bruge en borepatron, siger Milwaukees nordiske produktchef Magnus Karlsson.

På grund af den meget fleksible FIXTEC-løsning har PDD 12 X og 14 X et meget kompakt design. Således er værktøjslængden kun 190 mm, og dermed er anvendelsen af PDD gjort nemmere. Den reducerede vægt, det ergonomiske softgreb og ikke mindst det vendbare batteri giver øget komfort og mindre belastning af brugeren.

Den nye 14,4 volt LokTor motor repræsenterer Milwaukees højteknologiske position inden for elektriske motorer. Udover at borehastighed og -kraft er i en klasse for sig, har PDD-serien hele 21 momentindstillinger, hvilket giver optimal fleksibilitet og præcision i en hvilken som helst situation.

Milwaukees PDD-serie kommer med en lang række af tilbehør og fås med såvel NiCd som NiMH batteriteknologi, som også passer ind i Milwaukees øvrige PBS 3000 batterisystem.

Kilde: Milwaukee.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078