23948sdkhjf

DI henter polske ingeniører til Danmark

Virksomheder, der har svært ved at rekruttere ingeniører i Danmark, får nu mulighed for at prøve lykken i Polen. DI arrangerer i slutningen af november et rekrutteringsfremstød til Polen.
Dansk Industri arrangerer et rekrutteringsfremstød, der finder sted den 28.–29. november i de polske byer Lublin og Krakow.

I Lublin får de deltagende danske virksomheder mulighed for at præsentere sig selv på en de største jobmesser, der afholdes i Europa i år.

Sidste år blev messen besøgt af ca. 16.000 deltagere. I Krakow kan virksomhederne møde nyuddannede ingeniører og studerende fra University of Science and Technology med knap 30.000 studerende.

Udover mulighederne for at møde ingeniører, der vil arbejde i Danmark, får virksomhederne under det to-dages fremstød lejlighed til at få kendskab til de generelle rekrutteringsmuligheder og møde andre danske virksomheder, der har etableret sig i Polen.

Rekrutteringsfremstødet er det første af sin art, efter DI på årsdagen i september lancerede Fuld Styrke, der blandt andet sætter fokus på at rekruttere medarbejdere fra udlandet.

Fremstødet arrangeres i samarbejde med ambassaden i Warszawa.

Kilde: DI Business Nr. 35.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125