23948sdkhjf

Energikrav - konstruktion, isolering og fugtforhold

Virksomheder der forestår ny- og renoveringsbyggeri i fag- og hovedentreprise samt totalentrepriser, hvor rådgivningsydelsen er ekstern, kan have gavn af et kursus i energikrav – konstruktion, isolering og fugtforhold på Entreprenørskolen.
Energikravene i bygningsreglementerne, BR 1995 og BRS 1998, er i det seneste år blevet strammet væsentligt. Energikravene omfatter flere forhold og har væsentlige konsekvenser for byggeriet, herunder mere komplekse beregningsmetoder – energimærkning i form, anmeldelse, opfølgning samt efterfølgende kontrol og mærkning – krav om lufttæthed i konstruktioner – ændrede konstruktionsopbygninger – krav til eksisterende konstruktioner i forbindelse med ombygninger, herunder enkeltforanstaltninger.

På kurset, der udbydes af Entreprenørskolen, bliver deltagerne i stand til at foretage en grundig procesgranskning, og de lærer, hvordan man opstiller krav til de projekterende ved totalentrepriser. Herudover lærer kursisterne at foretage kundevejledning på et solidt grundlag samt at udføre grundig forundersøgelse for aktuelle projekter.

Kurset afholdes både d. 23. november og d. 28. november 2006 på Entreprenørskolen.

Ønskes der yderligere oplysninger om kurset, kan det rekvireres her

Kilde: Entreprenørskolen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078