23948sdkhjf

Byggeleverandører presset af byggetrangen

Den voldsomme byggeaktivitet presser byggeleverandørerne, der ikke kan følge med den store efterspørgsel på bl.a. træ, beton og isolering. Den kraftige efterspørgsel sender priserne i vejret.
Danske byggeleverandører kan ikke længere efterkomme den massive efterspørgsel på byggematerialer. Der er i øjeblikket store leveringsproblemer med materialer som beton, træ, isolering og stål. Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

- Der er problemer med leverancerne på alle byggematerialer. Der er overophedning i byggesektoren, og de kan ikke følge med, siger Jesper Lind, direktør i byggefirmaet Lind & Risør til avisen.

Isoleringsproducenterne Rockwool, Isover og Paroc kan mærke presset fra byggebranchen, ligesom Spæncom, der producerer betonelementer, også har svært ved at levere alle ordrer på beton til tiden.

Den massive efterspørgsel resulterer i, at nogle byggematerialer bliver langt dyrere – og det kommer i sidste ende til at koste hos forbrugerne. Eksempelvis beretter Lind & Risør til avisen, at træ fra Skandinavien eksempelvis er svært at skaffe, og det resulterer i, at prisen på bjælpehygger i samlesæt er steget 14 %.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078