23948sdkhjf

Byggeprojekter går i stå

Flere byggeprojekter over hele landet går enten i stå eller bliver ikke realiseret som følge af manglen på håndværkere. Arkitekter og bygherrer udbyder byggeprojekter, men der er ingen entreprenører, der har ressourcer til at klare opgaverne.
Flere byggeprojekter – om det er et hus til familien i Vestjylland eller et boligselskab, der skal have bygget nye bygninger, går i stå på grund af manglen på håndværkere.
I øjeblikket er manglen på håndværkere så stor, at arkitekter og bygherrer udbyder mange byggeprojekter, som de slet ikke kan overkomme. Det oplyser Berlingske Business i dag.

- Vores arkitekter står i stigende grad i den forunderlige situation, at der slet ikke er nogen håndværkere eller entreprenører, der ønsker at byde på byggeopgaverne, fortæller direktør Christian Lerche for de danske arkitektvirksomheders organisation (Danske Ark), til avisen.

Entreprenører, der i dag afgiver bud på et byggeprojekt, afgiver som oftest et alt for højt og urealistisk bud, da de også står med akut brug for arbejdskraft. Ved at afgive et urealistisk højt bud sikrer entreprenørerne sig, at de ikke får opgaven.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078