23948sdkhjf

Aarhus Arkitekterne har mange jern i ilden for Vola

Aarhus Arkitekterne har i øjeblikket gang i flere projekter for virksomheden og varemærket Vola. I øjeblikket arbejdes der på et uddannelsescenter ”VOLA Academy” i tilknytning til domicilet i Horsens. Og der ligger mere på tegnebordet.
Aarhus Arkitekterne er i gang med et uddannelsescenter ”VOLA Academy” i tilknytning til domicilet i Horsens. Intentionen er at skabe et hus af stor arkitektonisk kvalitet, der udover at være funktionsbestemt også bliver udstilling og showroom for Vola’s produkter.

Vola Academy ligger placeret på hjørnet af Mars Alle og Chr. Nielsensvej i tæt forbindelse med Vola’s administrative domicil og produktion. Bygningen, der ligger parallelt med Chr. Nielsensvej, markerer sig som en ramme i aluminium, placeret på en base i beton, der som en vinkel danner ryg mod vejen. Mod syd er der ankomst til bygningen og med forbindelse til Chr. Nielsensvej.

Bygningen opleves som et stort sammenhængende rum, der er opdelt på langs af en funktionskerne, som indeholder alle bygningens service- funktioner. Opbygningen medfører en indbygget fleksibilitet med mulighed for at tilpasse bygningen efter behov i forskellige situationer. Er der f.eks kursus-aktiviteter, kan rummet opdeles med foldedøre til 3 kursus-lokaler, auditorium, showroom og lounge/møde område.

Derudover har Vola valgt AA-A's designafdeling til at udvikle en række accessories som tilbehør til det verdenskendte Vola-produkt.

Kilde: Aarhus Arkitekterne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095