23948sdkhjf

Flere medarbejdere hos Nordsjællands Diamantboring

Borespecialisten har øget staben med fem nye bore- og skæremand siden årets begyndelse. Herudover er en ekstra underentreprenør blevet tilknyttet virksomheden.
I de sidste tre måneder har der været positive tendenser at spore i antallet af projekter for bore- og skærespecialisten. Blandt aktuelle projekter er den 18-etager høje Mærsk-bygning, renoveringen af det gamle TDC-hus i Støberigade samt nybygningen af Egedal Kommune og Sundhedscenter.

Dermed er forventningerne til de kommende måneder store. Det betyder også, at behovet for ekstra mandskab hober sig op.

Nyansættelser skal sikre succes
For at sikre sine leverancer har firmaet de sidste par måneder ansat fem nye medarbejdere, alle med brancheerfaring, forklarer HR- og kommunikationsansvarlig hos Nordsjællands og Sydsjællands Diamantboring, Anders Loft, og tilføjer:

- Vi har desuden tilknyttet en ekstra underentreprenør for at skabe en sikkerhedsmargen. Underentreprenører, der er erfarne inden for faget og branchen, giver os en buffer, der gør det muligt at trække arbejdskraft ind og ud på få øjeblikke alt efter behov. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er sikret arbejde, men det er også vigtigt, at vi kan tilbyde den nødvendige arbejdskraft til vores kunder, når det kommer til kvalitet og kapacitet.

Også fremgang for søsterselskab
Nordsjællands Diamantborings har p.t. 15 bore- og skæremand i arbejde.

Søsterselskabet Sydsjællands Diamantboring har ligeledes øget antallet medarbejdere fra to til nu fire bore- og skæremænd de sidste to måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125