23948sdkhjf

FLSmidth får kæmpe ordre i Mexico

CEMEX, en af verdens største cementproducenter, har indgået kontrakt med FLSmidth om levering af Latinamerikas hidtil største ovnanlæg. Anlægget, som skal opføres på CEMEX’ fabrik i Tepeaca i Mexico, får en kapacitet på 10.000 tons cementklinker pr.døgn.
Ovnsystemet, som FLSmidth skal levere, indgår i en planlagt udvidelse af fabrikken i Tepeaca med i alt 4,4 mio.årstons, og kunden vil på et senere tidspunkt udbyde andre dele af det samlede projekt. Ordren har en værdi af godt 200 mio. kr.

FLSmidth skal blandt andet levere den nyeste generation Multi-Movable Cross-Bar køler samt en ILC femtrins forvarmer med kalcinator. Herved sikres et lavt udslip af NOx og CO i overensstemmelse med de høje krav til miljøbeskyttelse og effektivitet.

I kraft af sin stærke tilstedeværelse på det nordamerikanske marked har FLSmidth været i stand til at markere sig i forhold til konkurrenterne og haft et tæt og konstruktivt samarbejde med CEMEX i forhandlingerne om projektet.

Ordren beror på kompetencen i FLSmidths amerikanske projektcenter i Bethlehem, Pennsylvania, til at tilbyde komplette løsninger der omfatter såvel ingeniørarbejde og projektstyring som leverance og opstart af alle hovedmaskinerne til ovnanlægget.

CEMEX MÉXICO S.A. DE C.V.s udvidelsesprojekt indgår som en del af cementkoncernens 100 års jubilæumsfejring. Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til anlæggets idriftsættelse i 2009.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse om FLSmidth.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094