23948sdkhjf

Renovering 2010 går i luften

Markedet for bygningsrenovering er større end markedet for nybyggeri, og alligevel er der ikke skabt en samlet innovations- og implementeringskultur til at sikre høj kvalitet og lave priser. Det skal udviklingsprojektet 'Renovering 2010' ændre på, og de to første projekter er skudt i gang.
'Renovering 2010' er et partnerskabsprojekt mellem Grundejernes Investeringsfond (GI) og Realdania.

- Med de to første projekter tager vi fat på nogle af de problemstillinger og udviklingsbehov, som byggeriets parter selv peger på som væsentlige. Disse og de kommende projekter under 'Renovering 2010' ligger i naturlig forlængelse af en flerårig udviklingsindsats på renoveringsområdet, som GI har støttet, og som vi også ønsker at støtte fremover, udtaler Lars Axelsen, adm. direktør i GI.

Realdania ser 'Renovering 2010' som et væsentligt bidrag til at skabe udvikling inden for et område, der mangler erfaring med, hvordan nye ideer og metoder får praktisk virkning på byggepladserne og i byggevirksomhederne.

- Det er i høj grad de små og mellemstore byggevirksomheder, der står for bygningsrenoveringsopgaverne rundt omkring. En af de store udfordringer er derfor at udvikle nogle nye produkter og processer, som den type virksomheder finder fornuftige og attraktive at anvende i praksis, siger Hans Peter Svendler, direktør i Realdania.

Læs mere om initiativet og de første projekter på http://www.renovering2010.dk

Kilde: Realdania.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062